Fiskars 1020217 Ciocan

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Fiskars Mini-baros Fiskars IsoCore M, 1020217, 280 mm, 1.6 kg

219,99 RON
+ 19,90 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
antomaragro.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 219,99 RON

Descrierea produsului
Ideal pentru utilizare cu o singură mână atunci când se efectuează lucrări de demolare de precizie (capul de demolare) sau când se conduce cuie de zidărie, țăruși sau dălți (capul șofer)Sistemul patentat de control al șocurilor IsoCore absoarbe șocurile și vibrațiile pentru a reduce pedeapsa pe care o ia corpul tău, transferând cu 60% mai puține șocuri și vibrații decât mânerele din lemn. Capul de demolare cu pană concentrează forța pentru o putere distructivă de până la 5 ori mai mare decât modelele tradiționale și direcționează resturile în lateral, nu înapoi spre tineCapul de antrenare cu diametrul foarte mare îmbunătățește precizia loviriiOțelul forjat, tratat termic, este finisat cu un strat rezistent la ruginăMânerul SoftGrip are un profil sculptat pentru a se potrivi formei naturale a mâinii tale și un model de prindere strategică, în curs de brevetare, cu gropițe mari unde degetele se sprijină pentru o aderență maximă și gropițe mici unde se sprijină palma pentru a ajuta la prevenirea veziculelor. Performanță maximă cu efort minimExcelent pentru o gamă largă de sarcini cu o singură mână, de la demolare până la conducerea țărușilor, acest puternic ciocan de bâtă dispune de sistemul nostru patentat de control al șocurilor IsoCore pentru a reduce șocurile și vibrațiile cu până la 60%. Vă permite să vă ocupați de sarcini grele de demolare, contribuind în același timp la reducerea oboselii musculare și a durerilor articulare. Oțelul premium este forjat într-un cap unic, cu o față de demolare cu pană pentru a maximiza forța distructivă și o față de antrenare foarte mare pentru o precizie îmbunătățită a lovirii. Sistemul nostru patentat de control al șocurilor IsoCore, lider în industrie, absoarbe șocurile și vibrațiile, reducând pedeapsa pe care o ia corpul tău, iar un mâner cu două straturi captează orice vibrație persistentă. Un design de mâner de performanță se potrivește cu mâna în siguranță și confortabil atunci când vă balansați cu forță maximă, iar texturarea strategică ajută la îmbunătățirea aderenței, reducând în același timp veziculele. Specificatii: Lăţime 119 mmLungime 283 mmÎnălţime 53 mmGreutate 1630 gNarpo. ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină.
Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Toate produsele prezente în site sunt valabile în limita stocului. Tip: Baros Greutate: 1-2kg

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.